Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 6

Marti, la ora 19:30 incepe un nou episod palpitant din prima reality telenovela din Romania. In Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 6 vom afla momentul adevarului. Vom afla daca intr-adevar Victor Stoian este tatal lui Madalin si Ioana.
Tot in episodul 6 din sezonul 4 aflam si daca Radu al nostru s-a lasat de calugarie si daca secventele din acest episod sunt doar o mare mare farsa din partea lui Radu, pentru as inveselii familia exact asa cum i-a fost menit de asa zisul Inger.
Pe de alta parte, mai aflam si daca Raluca va fi agresata de catre psihopatul de Daniel, Daniel care a primit o palma din partea tatalui sau Damian pentru ca a agresat pe cineva, daca a fost sau nu Raluca, aflam in episodul urmator!
Iulia stie cam tot ce se petrece defapt si nu stie in ce tabara sa stea, Madalin este iubitul ei pe care-l iubeste enorm, dar tatal ei, Damian, doreste sa se razbune pe familia lui Madalin, iar Madalin si sora lui Ioana sunt involuntar intrati in acest razboi. Insa mai multe aflam marti, 25 Septembrie pe PrimaTV.



Dacă ţi-a plăcut acest episod dă-ne un Like

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...