Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 34 Full Hd


Capitulând în faţa lui Mădălin, Roxana a recunoscut în sfârşit că nu poate fi fericită alături Damian şi e hotărâtă să-i mărturisească soţului ei că este îndrăgostită de un alt bărbat. Capone este devastat la aflarea veştii că Roxana are un iubit. Iulia tocmai i-a dat Valeriei o veste şocantă. Nasser s-a întors după Iulia şi vrea răzbunare. Comisarul Coman află cine este fiica sa. Iulia şi Roxana sunt pe punctul de a afla că bărbatul de care sunt îndrăgostite amândouă este Mădălin. Nu pierdeţi „Iubiri secrete” pe 27 noiembrie, de la ora 19.30, numai la Prima TV!

Episodul intreg doar pe www.livecinema.ro


Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 33 FULL -... de f100001489646558


Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 33Full Hd


Sorin a fost împuşcat de Daniel şi lăsat sa moară. Mircea a ajuns într-o camaşă de forţă la spitalul de psihiatrie. Damian aşteaptă de la Georgiana fotografiile cu noua iubită a lui Mădălin, fără să ştie că e vorba chiar de soţia lui. Roxana are curajul să-l înfrunte pe Damian pentru prima oară şi fuge de acasă, ajungând în braţele lui Mădălin. Capone este trimis de tatăl său în căutarea Roxanei. Iulia îi dă Valeriei o veste şocantă. Despre ce este vorba, veţi afla la „Iubiri secrete” pe 26 noiembrie, de la ora 19.30, numai la Prima TV!

Pentru vizionare episodului intreg vizitati www.livecinema.ro



Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 32 FULL (HD)


Daniel are acum chipul lui Sorin şi e hotărât să-l elimine pe duşmanul său de moarte. Fără să bănuiască vreo infidelitate din partea celui pentru care s-a sacrificat, Iulia se pregăteşte de nunta cu Ahmed. Comisarul Coman află o veste tulburătoare despre cea care poate fi fiica lui. În casa Marişilor, Georgiana pune la cale internarea lui Mircea într-un spital psihiatric. Văzându-l pe Mădălin împreună cu Victor Stoian, Roxana constată cu stupoare că acesta seamănă perfect cu Damian. Ce se întâmplă cu Sorin, veţi afla la „Iubiri secrete” pe 21 noiembrie, la ora 19.30, numai la Prima TV!



Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 32 FULL by f100001489646558


Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 31 FULL (HD)

Episodul 31 - Operaţia

Daniel a găsit o metodă diabolică de a o cuceri pe Raluca, fără ca aceasta să-şi dea seama că se află în pat cu duşmanul: vrea să folosească estoniul pentru a lua înfăţişarea lui Sorin. Într-o sală a depozitului industrial, Daniel şi Simona pun la punct cu doctorul detaliile operaţiei. Iubirea Roxanei pentru Mădălin devine tot mai puternică pe zi ce trece. Radu şi Artstotela ajung la biroul stării civile, în ciuda protestelor Taurului. Dat afară din casa Marişilor, Mircea nu se dă bătut. Cum decurge operaţia lui Daniel, ce se întâmplă cu Sorin şi dacă Radu se însoară cu Aristotela, veţi vedea la „Iubiri Secrete” pe 20 noiembrie, la ora 19.30, numai la Prima TV! 








Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 30 FULL (HD)


Episodul 30 - Planul lui Daniel
Aristotela şi Radu se pregătesc de nuntă. În mâinile oamenilor lui Damian, viaţa lui Iani e în pericol. Damian află de la Georgiana că Mădălin are o nouă iubită, însă nu poate bănui că e vorba chiar de soţia lui. Măcinat de ura faţă de Sorin şi de dorinţa de a o avea pe Raluca lângă el cu orice preţ, Daniel pune la cale un nou plan diabolic. Mircea îi convinge pe Marişi să urmărească înregistrarea care o deconspiră pe Georgiana. Care este deznodământul , veţi vedea la „Iubiri Secrete” pe 19 noiembrie, la ora 19.30, numai la Prima TV! 




Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 30 FULL (HD)... de f100001489646558



Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 29 FULL (HD)

Iani este la mâna lui Daniel, şi se pare că nimeni nu-l mai poate salva de la moarte. Între timp, Sorin şi Raluca fac tot posibilul să-l elibereze. Ambiţionat de neîncrederea şi ostilitatea Marişilor, Mircea şi-a propus să o deconspire pe Georgiana cu orice preţ, deşi ştie că riscă să o piardă pe Valeria. Damian e hotărât să obţină o copie a lui Mădălin, însă cantitatea de estoniu este insuficientă. Aristotela se pregăteşte de nunta cu Radu.
Ce se întâmplă când Damian şi Iani se întâlnesc pentru prima oara, veţi vedea la „Iubiri secrete” pe 14 noiembrie, de la ora 19.30, numai la Prima TV!



Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 29 FULL (HD) de f100001489646558

Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 28 Full (HD)

Mădălin nu ştie că femeia pe care a rapit-o din casa lui Damian e chiar Roxana. Daniel a evadat din închisoare şi e pe urmele Ralucăi. Mircea a ieşit din spital şi, revenit acasă, o găseşte pe Valeria împreună cu Victor. Georgiana îşi continuă, pe ascuns, războiul împotriva Marişilor. Damian şi-a dat seama că Mădălin este cel care i-a răpit soţia şi îl trimite pe Capone să o caute. Cine încearcă să o omoare pe Roxana şi ce noi secrete de familie ies la iveală, veţi vedea la „Iubiri secrete” pe 13 noiembrie, la ora 19.30, numai la Prima TV!



Iubiri secrete - sezon 4 - episodul 28 FULL (HD) de f100001489646558

Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 27 Full (HD)


Viaţa unor oameni, care i-au greşit lui Damian, şi a altora, care nu au avut nimic de împărţit cu el, atârnă de un fir de păr. Deşi a fost jefuit de estoniu, Radu e bucuros că măcar a scăpat de logodnica lui, Aristotela. Familia Mariş habar nu are că este înconjurată de explozibil şi că toţi îşi pot pierde viaţa în orice moment. Simona şi oamenii lui Damian au dat peste Iani cu totul întâmplător, prilej să lămurească probleme mai vechi. Cine îşi riscă viaţa pentru Iulia, veţi vedea la „Iubiri secrete” pe 12 noiembrie, la ora 19.30, numai la Prima TV!


Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 27 Full (HD) de f100001489646558


Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 26 full HD

Episodul 26 - Răzbunarea
În prezenţa noilor locatari, Iani şi Anda, Aristotela îl cere în căsătorie pe Radu. Luată practic cu forţa din casa lui Damian, Iulia este captiva lui Ahmed, viitorul ei soţ. În urma logodnei fiicei lui, Damian încheie contractul cu arabii. Ce anume îl face pe Damian să renunţe la jocurile psihologice cu Marişii şi să treacă la măsuri radicale, veţi vedea într-un nou episod plin de suspans din „Iubiri secrete”, pe 7 noiembrie, de la ora 19.30, numai la Prima TV!

              

Vezi mai multe video din film


Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 25 full

Ruleaza: Luni-Miercuri 19:30; Reluare: Miercuri-Vineri 14:15 si Duminica 22:00
Cu: Alin Brancu - RADU, Adrian Danis - CAPONE, Aniela Doinea - ANDA, Bogdan Marchidan - MADALIN, Carmen Prodan - VALERIA, Cristina Gavriloiu - IOANA, Emanuela Radu - RALUCA, Gabriel Mamiron - SORIN, George Simion - EUGEN, Iani Gheorghe - IANI, Iulian Văduva - TAURU, Loredana Rudaru - IULIA, Luisa Purdescu - SIMONA, Marian Popescu - MIRCEA, Matei Huidu - IONUT, Mircea Drambareanu - VICTOR, Ovidiu Iacob - STEFAN, Radu Virgil - ADRIAN COMAN, Sabina Săndică - ROXANA, Amir Gawabreh - DANIEL Începând cu ora 22:00 vă aşteptăm pentru a viziona online episodul 25 din Iubiri Secrete Sezonul 4, Intrigă şi pasiunea continua Miercuri. Vă aşteptam să vizionaţi Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 25







Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 25 Full (HD)

Vezi mai multe video din film 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...